Χριστουγεννιάτικες Εκδηλώσεις 2011

Αετοπουλειο Πολιτιστικό ΚΕντρο ΔΗμου ΧαλανδρΙου
Φιλ. Εταιρείας & Τομπάζη 18, Χαλάνδρι 15232 τηλ. 2106820464
email: aetopoli@otenet.gr

Παιδιά Πάμε «Παραμυθοχώρα»…

Δελτίο ΤύπουΤο Αετοπούλειο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Χαλανδρίου στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά που διοργανώνει ο Εμπορικός Σύλλογος Χαλανδρίου στο κέντρο της πόλης, θα ξεναγήσει τα παιδιά σε ένα μαγικό ταξίδι στην «παραμυθοχώρα».

Τα παιδιά του νηπιαγωγείου αλλά και των δημοσίων παιδικών σταθμών του Δήμου μας θα φιλοτεχνήσουν με τη βοήθεια της νηπιαγωγού μια χριστουγεννιάτικη κάρτα, για να την κρεμάσουν στο Χριστουγεννιάτικο Δέντρο «των ευχών και της ελπίδας» της «Παραμυθοχώρας» την ημέρα έναρξης των εκδηλώσεων στις 6 Δεκεμβρίου 2011 και ώρα 18.00 στην κεντρική πλατεία Χαλανδρίου.

Αυτή η μικρή πρωτοβουλία του Πολιτιστικού Κέντρου έχει μεγάλη αξία στις κρίσιμες στιγμές που περνάει η χώρα εξαιτίας των δικών μας επιλογών και όχι των παιδιών μας. Είναι μεγάλη ευκαιρία για τους γονείς, τους εκπαιδευτικούς και την πολιτεία να προσφέρουν στα παιδιά μας τη χαρά της ομαδικότητας, της αλληλεγγύης, της δημιουργίας και όχι το εφήμερο της υλικής αξίας.


Καλες γιορτες !!!
Με υγεΙα και χαρΑ !!!